TafelTour den Dreihoek

Wanneer: 14 maart 2020

Met de tafeltour organiseren we een culinaire tocht en uitdaging voor en door de buurt.
De deelnemende buren gaan die avond op stap. Elk gerecht eet je die avond op een andere plaats en met andere buren aan tafel.
Jij gaat bijvoorbeeld eerst eten bij buur X, samen met 4 andere buren. Daarna maak je zelf een hoofdgerecht en ontvang je weer 2 andere buren bij jouw thuis om vervolgens bij weer een andere buur met 8 personen een dessert te eten. Voor achteraf zoeken we een gezellige plaats in de buurt om bij een drankje met de buren over de culinaire ervaringen na te praten…

Je maakt dus thuis ofwel een voorgerecht, ofwel een hoofdgerecht ofwel een nagerecht klaar en laat je voor de rest verrassen over wat en waar je gaat eten.
Inschrijven kan ook om enkel deel te nemen als gast, maar dan is het afhankelijk van de beschikbare plaatsen bij de gastheren/vrouwen of je kan deelnemen.

Je bent pas definitief ingeschreven na betaling van 35 € op rekening nummer BE96 4131 1483 3105 van den dreihoek met vermelding van “TafelTour” en jouw naam. De betalingen / inschrijvingen worden afgesloten op 9 maart! Zo kunnen we de koks tijdig verwittigen hoeveel gasten ze over de vloer krijgen.

De koks geven door of ze graag een voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht maken en hoeveel gasten je maximaal kan ontvangen.
- voor een voorgerecht voorzien we een budget van€ 9,00 / per persoon
- het hoofdgerecht krijgt een budget van € 15,00 / per persoon
- het nagerecht wordt geraamd op € 6,00 / per persoon

Je kan dus een onkostennota (zie website den dreihoek – met bonnetjes!) maken voor maximaal dit bedrag.

Geef hier eventueel aan als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, of indien je bepaalde ingrediënten absoluut niet eet.
Geef hier aan indien we er best rekening mee houden dat je minder mobiel bent
Vragen over je bijdrage als gastvrouw/gastheer
Kook je samen met je partner of een andere deelnemer? Geef dat hier dan aan zodat jullie dan zeker samen in de keuken terecht komen!
Hoeveel plaats heb je aan tafel voor extra gasten naast jezelf (en eventueel jouw partner/kok)
Met welk gerecht wil jij graag de buren verrassen
Als het voor onze planning niet anders kan (iedereen wil misschien een hoofdgerecht maken), vragen we misschien om een andere gang te koken...